Teuvo Saarinen Oy Mäntsälä
OTA YHTEYTTÄ
0207 738 820
info@ts-kuljetus.fiETUSIVU

SÄILIÖKULJETUKSET

RAKENNUSTARVIKEKULJETUKSET

NOSTOPALVELUT

VARASTOINTI

YRITYS

YHTEYSTIEDOT

UUTISKAISTA

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy

Yrittämistä perheen voimalla

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy on Mäntsälän maaperään juurensa sitonut perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kuljetus- ja varastointipalveluja. Tänään laivastoon kuuluu kymmenkunta yksikköä, joilla kuljetetaan muun muassa polttonesteitä ja rakennustarvikkeita. 

Teuvo Saarinen historia

Nosturilla varustetut ajoneuvot ovat olleet yksi toiminnan kulmakivistä.

Saarisen perheen kuljetustoiminnan juuret ovat vuodessa 1972, jolloin Teuvo Saarinen aloitti polttonestekuljetukset Uudenmaan alueella. Vielä saman vuosikymmenen aikana nuori yrittäjä laajensi toimintaa maa-ainesten ja rakennustarvikkeiden kuljettamiseen. Ensimmäisen vuosikymmenen aikana kaluston määrä kasvoi kymmeneen yhdistelmään, joilla ajettiin pääasiassa polttonesteitä, betonielementtejä sekä tiiliä. Erityisesti rakentamisen kiivas tahti piti yrityksen kaluston ja henkilökunnan kiireisenä koko 1980-luvun ajan.

Kesoil F12

Polttonestekuljetukset ovat jatkuneet keskeytyksettä koko yrityksen toiminnan ajan.

Suomalainen rakentaminen väheni merkittävästi 1990-luvun alussa, mikä johti kuljetustarpeen nopeaan vähentymiseen. Aiemmin lähinnä kotimaan liikenteeseen keskittynyt yritys hakeutui nyt ulkomaanliikenteen pariin. Vaurastuva Venäjä tarjosikin lukemattoman määrän mahdollisuuksia myös mäntsäläläiselle perheyritykselle. Kotimaassa jatkettiin edelleen polttonestekuljetusten ja rakennustarvikkeiden kuljettamisen parissa.

TS historia ulkomaanliikenne

Kalustollamme on ajettu kansainvälistä liikennettä - nyt ollaan norjalaismaisemissa.

Vuosituhannen loppupuolen lähestyessä katseet käännettiin jälleen uusia toimintamuotoja tarjonneita kotimarkkinoita kohti: Kuljettamisen parissa toimineessa yrityksessä aloitettiin alkuvuodesta 2000 terminaali- ja varastopalveluiden tarjoaminen Mäntsälässä Veturin työpaikka-alueella. Pian alueelle nousi nykyaikainen toimipiste, johon sijoittui hallinnon ohella myös kuljetustoimintaa tukevat pesu- ja huoltotoiminnot.

Kalustomme ominaisuuksia ja toimintoja on kehitetty aina yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Vuosituhannen vaihteen jälkeen toimintamme Oulun talousalueella on kasvanut merkittävästi - tänään palvelemme pohjoisen Suomen asiakkaita niin polttonestekuljetuksissa, kaasujakelussa kuin rakennustarvikelogistiikassakin paikalliseen osaamiseen nojaten. Kuljettamisen ohella myös merkittävä osa kuljetussuunnittelusta hoidetaan paikallisen osaamisen turvin, mikä takaa asiakaspalvelun ja toimitusvarmuuden tason myös erikoistilanteissa.

Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy on perinteikäs, mutta samalla moderni logistiikkakumppani, joka on osannut ja uskaltanut hakeutua uusien töiden ja uusien kumppanuuksien pariin. Tänään yrityksen ohjaksissa oleva sukupolvi luotsaa isänsä Teuvon perustamaa yritystä määrätietoisesti, mutta samalla ennakkoluulottomasti kohti tulevaisuutta.


kuljetuksia ja logistiikkaa vuodesta 1972 - ts-kuljetus.fi